Parteneri

 irea

IREA

Institutul Român de Educație a Adulților este un institut de cercetare pedagogică în domeniul adulților și educației continue, înființat în Timișoara în anul 2000.

Scopul institutului este acela de a asigura suport ştiinţific şi metodologic tuturor instituţiilor de educaţie a adulţilor din România, de a face legătura între mediul academic şi activităţile practicienilor din sectorul educaţiei adulţilor.

www.irea.ro

 

FRG

Federatia Elvetiana pentru Educatia Adultilor (SVEB)

SVEB – Federația Elvețiană pentru Educația Adulților este Uniunea Națională de educație a adulților în Elveția. Are trei secretariate permanente în Zurich, Lausanne și Lugano.

Federația Elvețiană facilitează cooperarea între rețelele și organizațiile de învățare pentru adulți prin realizarea de proiecte naționale și internaționale, conferințe și întâlniri informative.

www.alice.ch

 

SVEB logo

Fundația Româno-Germană (FRG)

Fundația Româno-Germană este un centru de formare profesională a adulților cu sediul în Timișoara care a fost înființat în anul 1992. FRG are o experiență vastă în livrarea de cursuri pentru lucrători calificați în domeniul construcțiilor, comercial și de asemenea formator de formator.

www.frgtim.ro

 

CAR-logo

Fundația Centrul de Asistență Rurală(CAR)

Fundația Centrul de Asistență Rurală, organizaţie non-guvernamentală, activă în domeniul dezvoltării rurale din anul 2000, având misiunea de a crea şi consolida capacităţile locale pentru dezvoltarea durabilă a comunităţilor rurale.

www.rural-center.org